maj 18, 2023

Hele nettet er blevet nøje undersøgt for lækkert undertøj i store størrelser, da jeg snart skal på en romantisk weekend med min kæreste og derfor vil jeg gerne have lidt lækkert nyt undertøj med på opholdet og ikke mindst noget lækkert nyt tøj. Jeg fandt et sæt virkelig flot undertøj, som lige var det jeg søgte , så det købte jeg og det er bare så dejligt, at jeg har fået det ordnet. Det er forbavsende så stort et udvalg, der er af undertøj store størrelser på nettet, det var jeg slet ikke klar over. Jeg plejer nemlig kun at købe tøj til store kvinder online, men nu ved jeg det til en anden gang.

Sidst jeg købte lidt lækkert til mig selv på nettet var den gang skulle til Rhodes med min mor, der skulle jeg bruge noget nyt badetøj. Jeg faldt over noget rigtig fint badetøj i xxl inde i Modetøj-onlines webshop, det var på tilbud til en rigtig fin pris og jeg er virkelig glad for, at jeg købte det den gang, for det sidder perfekt på mig. Det skal jeg have med på den romantiske weekend med min kæreste, for der er nemlig pool på hotellet, hvor vi skal bo. Jeg har slet ikke noget problem med, at vise min krop frem, når jeg har noget badetøj på, som bare sidder rigtig godt. Nogle gange syntes jeg det kan være lidt svært for mig, at finde badetøj xxl, som både pænt og som sidder godt på kroppen.

Det sidste jeg skal have købt er nyt tøj, jeg vil gerne finde en lang kjole som jeg kan have på om aftenen, når vi skal ned at spise i restauranten og så skal jeg have fundet en ny skjorte. Det kan ske, at jeg skal kigge inde hos Modetøj-online, de plejer jo at have et super godt udvalg af forskelligt pænt tøj til store kvinder.