maj 18, 2023

Effektive mobile dæmninger til sikring af dit hus

Danmark har uden tvivl i de seneste år været udsat for større mængder nedbør end tidligere år. Vi har allesammen overværet i nyhederne, hvordan større dele af byer er blevet oversvømmet – mange gange på grund af skybrud. Vi har et kloaksystem, der ikke længere kan følge med de større mængder nedbør og det har katastrofale konsekvenser for de mennesker, hvis bolig ligger tæt på vandet eller i områder, hvor grundvandsniveauet er højt eller noget helt tredje, der gør, at deres kældre eller huse bliver oversvømmet med jævne mellemrum.

Hvis du er bekymret over konsekvenserne ved at dit hus måske bliver oversvømmet, fx som følge af skybrud, så byder oliesug.nu på en effektiv og hurtig Skybrudssikring.

Lynhurtig sikring mod skybrud

Vi har ofte set boligejere stå flere timer dag og nat og bygge dæmninger af sandsække – mange gange for sent. Mobile dæmninger fra Oliesug er en løsning, der er lynhurtig at tage i brug. Det tager syv minutter fra man har anbragt den mobile dæmning til den beskytter mod de kommende vandmasser.

De mobile dæmninger kan anvendes i alt slags vejr og er anvendelige fra minus 20 grader til 145 grader og kan derfor også anvendes fx i virksomheder i rum, hvor høje eller lave temperaturer skal vedligeholdes. Dæmningerne er ligeledes olie- og kemikalieresistante og kan derfor også anvendes ved kemikalie- eller olieudslip.

Dæmningsslanger rulles ganske enkelt ud det sted, man skal bruge dem og her dæmmer de op for vandmasser op til 55 centimeters højde. Når vandmasserne har trukket sig tilbage, kan man rulle dæmningsslangerne sammen igen og sætte dem ind et andet sted eller også er de klar til næste oversvømmelse. Dæmningerne kan anvendes overalt, også på skråt terræn. Hvis de anvendes på skråt terræn anbefales det, at man bruger det medfølgende tætningspulver.