maj 16, 2023

Alt til campisten

Camping for alle

Camping omfatter flere forskellige måder at holde ferie på. Det kan være en cykelferie med telt, en rejse sydpå med campingvogn, eller ture i autocamper, eller noget helt andet. Fælles for begrebet camping er, at det gælder om at komme ud i det fri og nyde livet og naturen. Mange vælger også at være det man kalder fastligger. Man finder en campingplads man kan lide, og etablerer sig med fast gulv i forteltet osv., og har dermed et fristed hvor det er nemt at tage afsted i ferier og weekender.

Campingdrømmen

Hos cfhorsens kan købes alle former for campingudstyr som kan være med til at opfylde dine drømme om den perfekte campingtur. Cfhorsens er en af de førende butikker med et bredt udvalg af diverse former for campinggrej, telte, fortelte, lufttelte og campingmøbler.

campingstole

Campingbutikken

I butikken i Horsens finder man ud, og i sommersæsonen er der permanent udstilling stilling af campingmøbler, hvor man blandt andet kan se og afprøve møbler fra kendte producenter, heriblandt Isabella, Crespo, Westfield, WeCamp, Kampa og Outwell. I sommerperioden er der en permanent udstilling af telte fra Outwell og Kampa, hvor man kan danne sig et indtryk af de mest populære modeller. På hylderne i campingafdelingen er der kæmpe udvalg af campingartikler, her er noget for enhver smag og enhver pengepung. Camping og fritid Horsens har ligeledes gjort det let at handle campingudstyr online, så kan du sidde derhjemme i ro og mag og når det passer dig, og bestille og få det bragt lige til døren.
Udover det mere traditionelle udstyr, er cfhorsens specialiseret i produkter fra Truma,Domestic, Kronings, Fiamma, Thule og Thetford og har blandt andet et stort udvalg af movers, samt reservedele til køleskabe og ovne, klimaanlæg til campingvogne, cykelholdere og meget meget mere.