maj 18, 2023

Autoforhandler med tillid

Der er sikkert mange der for tiden går og tænker på at skifte deres bil ud, med en der er mere økonomisk at køre rundt i, efter de voldsomme stigninger på Benzin og Diesel. Jeg var i hvert fald en af dem, og jeg valgte at tage ud til e2biler.dk for at se hvad de havde stående, som kunne friste mig, og som lå i den rigtige størrelse og økonomi klasse. Når jeg lige valgte e2biler, så var det fordi, at jeg gennem årene har fået opbygget en tillid til denne autoforhandler – og at de altid har haft fair priser og et højt service niveau – så selvom de ikke lige er min lokale autoforhandler, så kører jeg gerne et stykke vej, for at handle hos dem. For mig er det nemlig vigtigt at jeg har tilliden til min autoforhandler, og stoler på hvad det er han fortæller mig, da jeg ikke har en dyt forstand på biler ud over at køre i dem.

Jeg blev meget overrasket over at e2biler havde så mange gode brugte biler stående, men det var jo heldigvis kun til min fordel, selvom det var svært at vælge. Her var det så, at jeg var glad for at jeg havde denne tillid til autoforhandleren, da jeg ellers ikke ville have troet på alle de gode ting han fortalte om de biler jeg var interesseret i – jeg tænker simpelthen at e2biler er blandt Danmarks bedste Autoforhandlere – og jeg er fuldt ud tryg og tilfreds med min nye bil.