maj 18, 2023

Brugskunst til boligindretningen

Hvor er der bare stor forskel på hvordan forskellige mennesker indretter sig – nogle hjem er meget enkelte uden nogen form for brugskunst – og andre har et Bo Bedre hjem, hvor deres brugskunst bare passer ind i både farver og stil. Jeg selv er til den slags brugskunst, som der ikke er så mange andre der har i deres hjem, og det gør at jeg handler en del hos crocca.dk – de forhandler brugskunst som er anderledes, så jeg selv kan sætte mit eget præg på min indretning. Jeg selv bruger brugskunst både inde og ude, jeg kan godt lide at omgive mig med smukke ting – som for eksempel en flot krukke med flerfarvede blomster. Jeg elsker de små keramik krukker hvor man kan sætte stearinlys indeni, så der kommer en særlig behagelig belysning i stuen om aftenen.

Farvet Brugskunst

Er man til farver – eller mere enkelte ting som hvid – så findes det hos Crocca Brugskunst – det at indrette mit badeværelse, der var trist og gråt – måtte simpelthen friskes lidt op med lidt turkis farver. Mine håndklæder blev holdt i neutrale farver, men så de passede ind til de turkis ting jeg havde købt hos crocca.dk. Det er nemt, når man først har deres hjemmeside på skærmen – så kan man tage sin IPad med hen hvor tingene skal stå, og se om det ser helt fjollet ud, eller om det passer ind. Jeg har tidligere haft lavet en del fejlkøb da jeg troede tingene passede ind, men med min nye metode passer tingene altid.