maj 18, 2023

Brugt-IT.

Det er blevet yderst moderne med genbrug. Uanset om det er tøj, man køber brugt, om det er biler, møbler ja sågar IT, så er det blevet langt mere acceptabelt at købe brugt, end hvad det var for bare 10 år siden. Bevares, møbler og biler har nok altid været ganske acceptabelt at købe brugt, men når det kommer til IT, har mange måske ikke været super imødekommende overfor ideen.

Hos Brugt-IT kan man, som navnet antyder, købe genbrugt it. Meget af firmaets sortimenter kommer fra erhvervsdrivende, som eksempelvis har skullet skifte hele deres IT-beholdning ud, og derfor har solgt det, de i forvejen havde. Men også private kan både købe og sælge hos Brugt-IT. Brugt-IT køber IT, der er maksimalt 6 år gammelt. På den måde kan man som køber være sikker på, at det IT-udstyr man køber, ikke er fuldstændig uddateret. Inden man køber et stykke IT hos Brugt-IT, har Brugt-IT sørget for at rense og nulstille udstyret. Det betyder eksempelvis, at hvis man køber en computer, kan man være sikker på, der ikke ligger gamle filer og andet på, som har tilhørt en tidligere ejer eller bruger. Dette giver altså en garanti og sikkerhed, ikke bare . for køber men så sandelig også for den, som sælger.

Der kan være mange penge at spare, hvis man køber brugt IT, i stedet for at man går ud og bruger en masse penge på nyt. Hvis en virksomhed eksempelvis sælger alt sit IT, behøver det ikke være fordi, det ikke virker. Det kan være, at IT-enhederne ikke længere lever op til virksomhedens krav, hvorfor der skal købes nyt, eller det kan være, at virksomheden har en politik om, at der skal købes nyt IT hvert 2. eller 3. år. I stedet for at smide det på lossepladsen, kan man så gensælge det til Brugt-IT. Brugt-IT har en hjemmeside, som hedder https://brugt-it.dk/ Her kan man læse meget mere om virksomheden, og hvad de kan tilbyde.