maj 16, 2023

Er din mobiltelefon gået i stykker? Få hjælp hos One Repair


Søger du reparation af telefon eller tablet, har onerepair.dk nogen rigtig gode tilbud til dig.

One Repair arbejder på at blive den foretrukne reparatør af smartphones og tablets. Og det går rigtig godt for virksomheden. De har over 500 samarbejdspartnere og flere tusinde private kunder har valgt at benytte One Repair som deres foretrukne værksted til mobilreparation.

Som udgangspunkt fokuserer virksomheden på mærkerne Apple, Samsung og Huawei, da disse mærker udgør majoriteten af danskernes smartphones.

Som mange andre virksomheder, så følger One Repair også med i tidens tendenser. Det betyder at de har større og større fokus på, at folk skal have mulighed for at købe tilbehør til deres telefoner og iPads. Søger du højtalere, headsets og gadgets, kan One Repair også tilbyde dette.

One Repair har altid højeste kvalitet på alle reservedele ved en reparation. Når du får repareret din Huawei- og Samsung-telefon, så vil det altid være med 100% originale reservedele. Dog forholder det sig anderledes, når man skal reparere iPhones og iPads, idet Apple har specifikke regler omkring reservedele. Det betyder i praksis, at ingen uautoriserede værksteder kan benytte sig af originale Apple-reservedele.

I alle vores butikker har One Repair kompetente og informative teknikere til rådighed, som har den fornødne viden omkring alt, hvad der rør sig inden for smartphone-reparationer.

Hvad enten du har problemer med fysiske dele på din telefon, såsom frontskærm, batteri, oplader-indgangen, eller om det er softwarefejl, så kan du få hjælp hos One Repair.

Kig forbi onerepair.dk og se hvad de kan hjælpe dig med. One Repair fører et stort udvalg af tilbehør, hvis du også står og mangler det. Det kan f.eks. være Covers, strømforsyninger, beskyttelsesglas, powerbanks, produkter til lyd og mange forskellige gadgets.