maj 17, 2023

Få Beskyttelse af vindmøller og meget mere her

Leder man efter Beskyttelse af vindmøller, er det noget man finder på sider som poly-tech.dk. Det vil ofte blive tilkendegjort, når ens vindturbiner kommer tilbage med rust, skader fra regn eller hagl eller på anden vis har taget skade af vejforholdene. Det er jo ikke alle steder i verden, at man har så monoton et vejrklima, som det man finder i Danmark. Det er noget som hurtigt skifter, når det er man kigger imod udlandet.

Her vil man ofte finde nogle helt andre klimaer, som også betyder forskellige sikkerhedsforanstaltninger. Det kan vise sig på mange måder i dag, men er oftest noget som kommer i form af testing. Her bliver termer som leading edge protection brugt, hvilket også indebærer at bladene på vindmøllerne bliver testet for udholdenhed, og eventuelle ændringer bliver påført vingen. Så den kan modstå store hagl eller intens regn.

Lad ikke noget komme bag på dig

Er man selv i branchen, ved man også at ting som rust er fjende nummer et. Det kan sætte store turbiner ud af spil, hvis det ikke er noget som man sørger for at gardere sig imod. Det kan også komme i forbindelse med de tests man laver her, som også bliver udført på landets bedste. Det kan virkelig spare en for mange omkostninger, og det er gerne i form af vedligeholdelsesarbejde og eventuelle reparationer. Salt- og sandpartikler er udbredt nogle steder, og er grunden til at mange ting får rust.

Lad det ikke komme som en overraskelse, men sørg derimod at det er noget som du har forberedt dig på. Det er alt andet lige noget af det, som også kommer til at blive gentagende for alle de andre turbiner man har stående ude. Det er ikke for sent at få dem hentet hjem og få dem testet. Fremdadrettet kan man sørge for, at det er noget som der altid er taget hånd om før man sender noget ud af landet igen.