maj 18, 2023

Få en lækker bil ved privatleasing

Bil når den er bedst

Din næste firmabil kan blive en Audi. De fleste firmabiler er i dag leasede. På den måde undgår virksomhederne at skulle stå for vedligeholdelse, og de har hele tiden en forholdsvis ny bilflåde stående til rådighed. Leasing af Audi ved https://danskmotorfinans.dk er nemt og hurtigt. Er du ny i spillet, så er det vigtigt at blive klædt godt på af Dansk Motor Finans’ kompetente rådgivere. Der er masser af udstyr, og det er vigtigt at vælge det rigtige. Vælger du Audi er der et væld af avanceret teknologi. Audi kører med det højeste sikkerhedsniveau og besidder første klasses køreegenskaber. Audi har to serier i udbud, nemlig A-serien og Q-serien. A-serien er typisk til familien, Q-serien er SUV’ere. Med orden skal riget styres, og således er der også styr på den mindste detalje, når det gælder den tyske Audi. Man kan læne sig tilbage i det magelige førersæde og nyde turen.
Mange vælger at lease netop en Audi, da der er mange penge at spare på registreringsafgiften.

Direktørbilen

Det er ikke alle forundt at kunne sidde bag roret af en Audi. Gennemsnitlige mennesker, som jeg, der hverken er kørende sælger eller direktør har ofte et mindre budget end den flotte flydende Audi. Men ikke desto mindre har vi altid valget omkring leasing. Leasing har både fordele og ulemper. Ligeledes har køb af bil også fordele og ulemper. Det er et spørgsmål om smag og temperament, om leasing af Audi taler til en. Derfor bør privatleasing af bil være en nøje overvejelse. Dansk Motor Finans anbefaler at leasing af bil skal være i forbindelse med en brugt bil, da der her ofte er penge at spare. Den leasede bil er under alle omstændigheder fuldt vedligeholdt, rengjort til ny stand, og desuden afholdes vedligeholdelsesudgifterne af det leasende bilfirma.
Jeg forbinder også en Audi med en direktørbil, hvilket hænger sammen med, at de virksomheder, jeg har arbejdet i, har udstyret direktøren med en flyder af en Audi. Flot og fornem, som selveste en kongelig, flyder A5 og A6’eren ud af motorvejen, mens de mindre biler kæmper sig frem. Heldigvis får jeg lidt mere motion i min lille minibil, mens jeg sidder med speederen i bund og arbejder hårdt på en overhaling.