maj 18, 2023

Få et kursus i word

– Som overskriften siger, få et kursus i word. Men hvad er word så? Læs mere om word her:

Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram lavet af Microsoft. Det var oprindelig lavet af Richard Brodie i 1983 for IBM PC’er med styresystemet DOS. Senere versioner blev lavet for Apple Macintosh (1984), SCO UNIX, OS/2 og Microsoft Windows (1989). Det blev en del af Microsoft Office-pakken.
Words første generelle udgivelse var for MS-DOS-computere den 2. maj 1983. Det blev ikke godt taget imod, og salget overgik overhovedet ikke de andre konkurenter som WordPerfect.
Selvom MS-DOS var et tegn-baseret system, var Word til DOS det første tekstredigeringsprogram for IBM PC, der viste ting som fed og kursiv direkte på skærmen, mens man lavede det, selvom det ikke var et rigtigt WYSIWYG-system. Andre DOS redigeringsprogrammer, som WordStar og WordPerfect, brugte et simpelt kun-tekst-display med koder på skærmen i alternative farver.

Hvor kan du så få et word kursus henne?
Det kan du hos 4D.dk – der udbyder en masse forskellige kurser!
De står klar til at give dig et Word kursus, som du virkelig kan bruge til noget. Få styr på de mange muligheder Word gemmer på, og bliv ikke overrasket over, hvis du efterfølgende kan gøre mange ting hurtigere og lettere. De garanter et kursus af høj kvalitet uanset niveau, se tidligere kursisters udtalelser.
Er du i tvivl om dit kursusvalg? Så kan du jo henvende dig til hjemmesiden og forhøre dig ad, men der er hvert fald en masse spændende forskellige kurser man kan tage. Og det gode ved disse kurser er at prisen ikke er det hvide ud af øjene, så alle og enhver kan få råd til et kursus. Men klik dig da ind på hjemmesiden og læs meget mere om de mange spændende kurser du kan tage hos dem. Men med et word kursus, så ender du aldrig helt galt i byen.