maj 18, 2023

Fastelavn er mit navn


Fastelavn er mit navn, og nu skal håret farves lilla! Den fremragende ide kan man nå at stoppe i tide, hvis man kan finde en paryk, eventuelt i samme festlige farve, og med flotte kostumer er festen i hus. Både børn og voksne glæder sig i denne tid til at lege og fjolle rundt. Allersjovest er det, hvis de voksne også er klædt ud til fastelavnsfesten med flotte kostumer, hvor børnene går amok på tønder fyldt med slik.

Festlige anledninger

Både børn og voksne kan få brug for udklædning i forskellige sammenhænge, både til temafester, karneval, Hallowen og så videre. Der er flere anledninger, end man lige regner med, hvor man får brug for kostumer. På siden www.Festtema kan man finde udklædning til både børn og voksne samt adskillige kostymer til mange forskellige anledninger. Der er hele 400 forskellige kostumer bare til børn. Det er nemt at finde det rette kostume, da de er inddelt i kategorier for eksempel dreng eller pigekostume, alder og størrelse eller i forhold til temaer.

Temafest med tilbehør

For de voksne er der spændende kostumer til temafester, hvor man desuden kan blive inspireret til selv at lave en Starwars, Grease eller måske en Disney inspireret temafest. Er man ikke helt vild med at hoppe i et kostume, er en enkel paryk også en mulighed for at lave lidt spas. På denne side er der også alt det tilbehør, som der kan blive brug for til en temafest. Bestik, service og dekorationer er blot nogle af de ting, som hører sig til en festlig og sjov temafest.

Bestil en brandmand

Levering og afsendelse af varerne foregår ganske hurtigt. Så snart at man har bestilt sine varer, vel at mærke inden kl.13, kan de blive pakket og sendt afsted samme dag fra Festtema. Man skal blot vælge mellem de forskellige forsendelsesmuligheder.