maj 18, 2023

Find mere informations omkring Oplysningspligt her

Er man i tvivl om hvad Oplysningspligt betyder for en selv og virksomheden man handler hos, er elmer-adv.dk/registreredes-rettigheder/ også et godt sted og få en bedre forståelse for det. Data har alle dage været enormt vigtigt for virksomhederne, fordi det giver noget information omkring kunderne, som de så kan bruge senere hen til at markedsføre sig mere specifikt til de folk, forid man kan læse deres behov ud fra det.

Det er dog noget som også endte op og måske stadigvæk gør det i dag, hos de forkerte mennekser, eller i hvert fald nogle man ikke havde givet ens samtykke at dele informationerne med. Derfor er der for det første også kommet en meget større sikkerhed omkring det område i dag, og det er noget som man kan finde meget mere om på siden her, hvor man kan blive klog på hvorhenne man står i alt det.

Anmeldelse af brud på dataloven

Selvom man har været igennem en Erklæring om oplysningspligt, kan det stadig ske at der forekommer et videresalg af ens informationer til trejdepart. Det er noget som mange er blevet taget for, og selvom loven og sikkerheden er skærpet på området, er det vigtigt at man sørger for at have sit på det rene i dag. Man skal ikke bare rende rundt og give samtykke til alle og enhver på nettet. Så ender man nogle gange i nogle trælse situationer, hvor man modtager spam mail og får reklameret ting til en, som er noget andre føler man har brug for.

Det er jo en kæmpe krænkelse, hvis andre får fat i ens personlige oplysninger, og det kan man gøre mange ting med i dag. Find meget mere omkring Dataportabilite, din sikkerhed, og hvad man ellers har brug for her på nettet. Det er alt andet lige noget, som man kan læse sig frem til, eller tage kontakt for at finde mere ud af. Det er vigtigt man er på samme front på det område, så der er ingen som går forbi hinanden.