maj 16, 2023

Flot og holdbart trægulv fra Ditgulv.dk


Et nyt trægulv, laminatgulv eller vinylgulv? Er man i gang med at finde ud af, hvilken type gulve der skal bruges som belægning i det hus, som snart står færdigt, eller den lejlighed som man er i gang med at renovere? Så er der grund til at tage sig god tid, så man nøje får afdækket det behov og de ønsker, som man har. Det kan være fristende hurtigt at beslutte sig for en gulvbelægning, men det bør absolut frarådes. Når alt kommer til alt, er der tale om en ikke så ringe investering, som både aktuelt og fremadrettet skal sidde lige i skabet. Her bør man tænke både indretning og brug.

Hos Ditgulv.dk har man siden 2008 leveret flotte gulvløsninger til kunder i Danmark og resten af de skandinaviske lande. Og med stor succes. Virksomheden har specialiseret sig inden for gulvbelægning af højeste kvalitet. Man ønsker at give den enkelte kunde den absolut bedste løsning, uanset hvilket gulv der ønskes. Trægulv eller laminatgulv? På intet tidspunkt bliver der gået på kompromis med kvaliteten. Alle gulve bliver leveret direkte fra den tyske fabrik ter Hürne. Som fabrikkens danske partner kan Ditgulv.dk præsentere et fantastisk udvalg af kvalitetsgulve og til en konkurrencedygtig pris. Det skyldes blandt andet, at der ikke eksisterer et fordyrende mellemled. ter Hûrne blev etableret tilbage i 1959 og har fra starten været et familieforetagende med stor fokus på høj kvalitet og flot design.

På Ditgulv.dks hjemmeside kan man se et stort og alsidigt udvalg af de forskellige gulve, som virksomheden sælger. Skulle man være i tvivl om noget, er man altid velkommen til at kontakte en af de dygtige og erfarne medarbejdere. Det kan gøres telefonisk eller pr. e-mail. Skulle man ønske at se gulvene fysisk, kan dette lade sig gøre i et af de 4 showrooms, der findes i henholdsvis: Grindsted, Aars, Sorø og Haderslev.