maj 16, 2023

Gem aldrig dit smil mere – behandling med Invisalign giver dig mod til at smile.

Smilet er den korteste vej mellem to mennesker.

Det kendte ordsprog taler sandt. Det er ren kemi og videnskab. Et smil smitter. Har du prøvet at møde et smil og helt automatisk gengælde det? Helt uden bevidst tanke. Det skyldes vores spejlneuroner i hjernen som altid vil genkende og kopiere et ansigtsudtryk. Spejlreaktionen er altså helt naturlig og meget menneskelig.

Men bare det at smile er sundt for os. Når du smiler danner hjernen endorfiner, som er kroppens lykkehormon. Du vil føle dig gladere, når du smiler (det gælder også falske smil). Når du er glad smiler du mere. Og så er den gode cirkel dannet.

Vi smiler ganske ubevidst når vi kigger på noget smukt eller elsket – smil er nemlig lig med glæde.

Vis dit smil med Invisalign.

Vi ved at smil udstråler venlighed, interesse, overskud og selvtillid.

Men hvad så hvis man har grimme tænder? Ofte er mennesker med f.eks. skæve tænder, hæmmet af deres manglende lyst til at smile. Det er trist, da smil netop er vigtigt for os mennesker. Vi danner relationer gennem smil. Et ugengældt smil er ubehageligt. Både for afsenderen og for modtageren.

Samtidigt er smilet med til at udtrykke, hvem vi er.

Heldigvis er der hjælp at få med Invisalign. En usynlig tandretningsbehandling som fås her: https://yousmileismile.dk/.

Med denne slags tandbehandling slipper du for grimme bøjler. Dine tænder bliver blot flottere og flottere. Ingen kan se at du bærer bøjler.

Mangler du dit smil, så er Invisalign præcis til dig. Dygtige tandlæger giver dig det smil, du altid har haft, men ikke turdet vise.