maj 16, 2023

Hvad går an som bryllupsmusik?

Et bryllup er bare ikke det samme uden musik, og den simpel og alt for lette løsning er, at man sætter et anlæg op, som der kan spille det musik, som man gerne vil høre – og så kan andre sætte de numre på, som de gerne vil høre, hvilket er hyggeligt, men som aftenen skrider frem, kan det ende i kaos.
Hvis man er musiker, så forventes det lidt, at man selv optræder, og det kan man da gøre med et enkelt nummer eller to, men det tager også tid fra alt det andet, man skal nå den dag – og måske er man allerede så meget i søgelyset, at man ikke kan overskue at iscenesætte sig selv endnu mere.
Det bedste vil nok være at booke noget musik. Dette kan man gøre ved at se nærmere her: https://musikbookeriet.dk/brylluppet/
Og det er bestemt ikke bare noget kedelig suppe-steg-og-is-musik, som man kender det fra ens forældres bryllup.
Her finder man moderne musik og livemusik i mange afskygninger, der passer til det, som man gerne vil høre til ens bryllup.

Gør brylluppet specielt med musik til

Det er jo trods alt ens bryllup, og det skal helst være det eneste eller i hvert fald det sidste, så det er her, man går all in, og man har nok sat en masse penge til side, så man kan skeje lidt ud på denne specielle dag, for hvis man ikke skulle gøre det denne dag, hvornår skulle man så?
Så musikken skal vitterligt spille, og man kan eventuelt betale for, at de spiller lidt længere, fordi man gerne vil sørge for, at der er musik længe nok.
Selvfølgelig kan man altid skifte over til noget musik på anlægget, hvis livemusikken skal hjem, men man ikke har lyst til at lukke denne fest, for hvem har også lyst til at ende denne dag, når det nu er den specielle dag af den store slags, som der måske aldrig kommer til at ske igen?
Og man kommer til at huske musikken, så det er med at vælge den rette til anledningen.