maj 18, 2023

Jagtrejser til Spanien

Er det drømmen at tage jagttegn?
Måske har man allerede et jagttegn, og ønsker nye udfordringer?
Så er det værd at overveje, om det kunne være en ide at tage til udlandet på jagt.
Der er rigtig mange gode muligheder, for at tage på jagt i udlandet.
Man skal først lige undersøge, hvilke dyr man gerne vil jage, og hvor man ønsker at tage hen på jagt.
Derefter er det at tilmelde sig til en jagtrejser. Ved jagtrejser i Spanien får man som jæger en hel unik mulighed, for at jage den berømte Ibex.
At tage på jagt i Spanien , er hermed en god udfordring for den erfarne jæger. Her har man at gøre med bjergjagt, hvor man først træner på 300 m baner, for at være sikker nede i bjergene. En Ibex har e utrolig syn og lugtesans, så dette skal man som jæger også tage hensyn til. Derfor kræver det meget af jægeren, både fysisk og mentalt, at kunne håndtere denne form for jagt.

Jagtrejser all inklusive

Ved bestilling af jagtrejser i Spanien, kan man således, også vælge at tage sine venner med, som man i forvejen går på jagt med. Man bliver indkvarteret i en hyggelig bjerghytte for grupper på 1-4 jægere.
Man køber en jagtrejse, og med i prisen er bl.a. 4-dages indkvartering, jagtføring, assistance med tolk samt spansk jagttegn og forsikring.
På pursch.dk findes der også mange flere jagtrejser til andre destinationer i verden. Her kan nævnes Polen og Rumænien.
Er man mere til jagt i Danmark, tilbydes der dagsjagter, hvor man kan jage kronhjorte, dådyr og fasaner. På hjemmesiden er der også vigtig viden, vedrørende hvilke dokumenter man skal have klar i forbindelse med jagt. Det er fx. forsikring, vaccination (Ved udlandsrejser) og våbendokumentation. Alt sammen noget, der også er forudsætning for en god jagtrejse.
Bestil i dag den næste jagtrejse, med mulighed for at komme på nye eventyrer, og få et trofæ med hjem til samlingen.