maj 18, 2023

Køb ny bil hos bileksperten nr. 1


En lækker Mercedes A-Klasse eller en af de flotte nye modeller fra Renault? Planlægger man at skifte den gamle bil ud med en ny bil – vil man købe eller lease, men er man stadig i tvivl i forhold til finansieringsform og mærke/model? Hvorfor så ikke gå ind på Hessel.dk og se, hvad der kan lade sig gøre, når man handler hos Danmarks største bilforhandler.

Ejner Hessel har rødder mange år tilbage i vognmandsbranchen, og forstår derfor sine kunder 100 %, når de ønsker at blive den lykkelige ejer af en bil og hurtigst muligt komme ud på landevejen igen. Med over 50 års erfaring inden for biler og med en medarbejderstab på ca. 800 medarbejdere er det en professionel og kompetent samarbejdspartner, man får, når man vælger Ejner Hessel. Så er det sådan set underordnet, hvor i landet man går ind i en afdeling og får en snak om éns muligheder. Der findes afdelinger spredt ud over store dele af Jylland og Sjælland, og overalt er det engagerede medarbejdere der rådgiver såvel faste som potentielle kunder.

Alfa og omega for at man får netop den bil, som matcher det individuelle behov, de ønsker og krav, som man måtte have, er naturligvis at sørge for at få afdækket disse. Det kan man gøre ved at bestille en tid på forhånd, men hvorfor ikke bare kigge ind og få en uforpligtende snak? Det er helt og aldeles gratis. Samtidig kan man få en guidet tur rundt i bilparken, der omfatter både Mercedes, Renault, Dacia og Smart.

A-Klasse eller en anden model fra Mercedes? Hatchback, Sedan, Stationcar, SUV eller MPV – altså en af de mange modeller fra franske Renault eller måske en bil fra et af de andre mærker? Mulighederne for at få fingrene i en lækker bil hos Ejner Hessel er store, og hvorfor ikke benytte sig af de fordelagtige måder, som den nye bil kan finansieres på? Klik ind og bliv inspireret – det kan ganske enkelt ikke undgås.