maj 18, 2023

Lækre ridebukser fra Horsefashion

Er du på udkig efter lækre Ridebukser, finder du et stort udvalg hos Horsefashion.

Horsefashion er stedet for ryttere og deres heste

Horsefashion er en butik der specialiserer sig i at forhandle udstyr til ryttere, heste og ridesport på alle niveauer. Her finder du et stort og varieret udvalg af mange kendte mærker. Udover den store webshop, hvor du kan se udvalget af alle de kendte brands, kan du også besøge Horsefashion i den fysiske butik i Aalborg.

Du finder bl.a. stærke brands som Equiline, Ariat, Back on track, Cavalleria Toscana og mange andre.
Horsefashion har altid gode ridebukser tilbud, og i deres webshop kan du se de aktuelle tilbud.

Et mærke som er yderst populært, er Equiline.

Equiline Ridebukser

Ridebukser fra Equiline er fantastisk lækre, med fokus på velvære og komfort. Her kan f.eks. nævnes Equiline ridebukser Womans Knee Grip Franzi, som er lavet i 4 Way-stretch, som dels gør at de sidder perfekt, og dels at de er komfortable og skønne at ride med.

Om Equiline

Equiline er et italiensk brand, som blev skabt i 80’erne, og hurtigt blev etableret som Italiens førende producent af ridetilbehør og tøj. Equiline er skabt for at give velvære til både rytteren og hesten, og manden bag designet Equiline – Paolo Marchetto – ved hvad han snakker om, da han selv er rytter og elsker heste og ridesporten.
I serien findes der både herretøj, dametøj og børnetøj, samt en veludviklet serie af tilbehør til heste, heriblandt sadelunderlag.
Marchettos første innovative produkt var et sadelunderlag, hvor han fik lavet et unikt et af slagsen, som bestod af stærke åndbare fibre, som indeholdte integreret stødabsorberende system. Det gav et højt niveau af komfort, som hurtigt blev meget populært hos ryttere. Dette system har Equiline gennem årene udviklet på, og ført videre til også at anvende det i produktionen af deres linje af teknisk ridetøj.