maj 18, 2023

Nemt bagværk

Der er nu ikke noget så lækkert som hjemmebagt brød. Særligt når det lige kommer ud af ovnen, og er helt varmt, hvor det således kan serveres med et lag smør, der nænsomt smelter og løber ned i den tilpas bagte dej. Mange synes måske, at det er besværligt at skulle stå og bage derhjemme. Det kræver en masse ingredienser, man skal sætte sig ind i en opskrift, og ofte bliver brødet enten for tørt eller for kedeligt. Men faktisk så behøver det overhovedet ikke at være besværligt at bage derhjemme. Ikke hvis man får lidt hjælp fra Valsemøllen.

Valsemøllen er hjemmebag på den nemme måde. Her behøver man ikke sætte sig ind i en opskrift. Man behøver heller ikke handle en masse forskellige ingredienser ind, før det er muligt at bage lækkert brød og kager. I stedet kan man købe en af de mange færdige melblandinger fra Valsemøllen. De skal som udgangspunkt kun tilsættes vand, og så naturligvis den melblanding, man ønsker at bruge. Så bliver det ikke meget nemmere at få lækkert hjemmebag direkte ud fra ovnene, når behovet og lysten er der.

Hos Valsemøllen finder man et stort udvalg af færdige brød- og kageblandinger. Hvis man er til det traditionelle bagværk, kan man med rette give sig i kast med den velkendte drømmekage, som de fleste både kender og elsker. Her behøver man ikke bekymre sig om hverken kagedej eller topping, da alt medfølger i den færdige kageblanding. Man skal, som tidligere nævnt, blot tilsætte vand.

Eller hvad med et par solide proteinboller, som mætter dejligt, til enten morgenmad eller frokost. Ligesom med kageblandingen, er det ej her nødvendigt, at man køber en masse forskelligt ind. Det eneste man skal købe er melblandingen og så tilsætte vand.

Udover mel- og kageblandinger har Valsemøllen også udvidet sit sortiment. Nu findes der eksempelvis også humus- og pestoblandinger. Læs mere på https://www.valsemollen.dk/