maj 18, 2023

Teater- og danseefterskole i Frøslevlejren

Elsker du teateret, er du vild med kildren i maven og suset fra publikum? Så er Teaterlinjen på Frøslevlejrens Efterskole en Efterskole i Jylland som lige er noget for dig.

Få dine drømme om teater opfyldt

Efterskolens Teaterlinje er for dig, der elsker at optræde og gerne vil lære at spille på teater. Du har en drøm om at stå på en scene, og hos Frøslevlejrens Efterskole kan du få dine drømme opfyldt. Deres teaterlinje giver dig det eventyrlige og magiske fællesskab, som er i enhver teatertrup.

På skolen arbejder i med teatersport, figurarbejde ? hvordan er det at være en anden, i lærer noget om improvisation, dramatisk grundtræning, stunt, kropsteater, mimeteater, gøgl, akrobatik, tekster, replikker og instruktion.

Du vil gennem året få unik mulighed for at deltage i flere forestillinger, store som små, som kan give dig en fantastisk mulighed for at træne dig i at blive scenevant og få dit skuespillertalent frem i lyset.

Teaterefterskole med musical, teaterkoncert & turné

Teater på Frøslevlejrens Efterskole giver dig udfordringer på scenen. Du kommer til at arbejde med karakterer, som er vigtigt for alle roller. Det er udfordrende og sjovt, og du kan glæde dig til at udvikle dig, og få erfaring med teater. Skolen har flere forestillinger og samarbejder med de øvrige linjefag, når der holdes teaterkoncert med musik, musical, eller rejser på turne med film, lyd og lys.

Professionelt udstyr og teatersal

Frøslevlejrens Efterskole giver dig rigtig gode rammer til at udvikle dig indenfor teater. De har egen teatersal med scene, og udstyret er også i orden. Der er bl.a. stort professionelt lysanlæg og trådløse mikrofoner.

Frøslevlejrens Efterskole er en spændende Teaterefterskole og Danseefterskole, som er noget for dig som drømmer om at stå på en scene.