maj 17, 2023

Undgå faldulykker med skridsikringstape


Søger du Skridsikringstape eller gulvmarkører, har Real Safety et godt udvalg.

Real Safety har flere løsninger indenfor skridsikringstape, gulvmarkører og anti-slip taoe.

Skridsikker tape af høj kvalitet

Skridsikringstape er en hurtig, effektiv og billig løsning til steder, hvor sikkerheden skal optimeres her og nu.
Tapen fås i flere farver, og den er både slidstærk og skridsikker. Den kan kan både fås i én farve, men den er også mulig at få i to farver. Farvekombinationen gul og sort er f.eks. meget populær, da denne farvekombination fanger omgivelsernes opmærksomhed og minder dem om, at de skal være forsigtige.

Det er let at montere skridsikringstape på mange forskellige overflader. Det er derfor muligt at bruge tapen flere forskellige steder, som f.eks. trapper, gulve, gangområder, samt til at markere gang- og kørearealer.

Gulvmarkører du kan få øje på

Gulvmarkører er yderst effektive til at gøre omgivelserne opmærksomme på potentielle farer. Gulvmarkører fra Real Safety er tilmed skridsikre, og de fås i forskellige farver og størrelser.

Gulvmarkører er et perfekt supplement til sikkerhedstavler og lignende. Man kan nemlig ikke være sikker på, at ens medarbejdere får øje på, hvad der hænger på væggene, men hvis advarslerne også ses på gulvet, er der helt klart større chance for, at medarbejderne bliver opmærksomme på disse, og på den måde undgår ulykker.

Udvalget af gulvmarkører er stort og alsidigt, og vi producerer gerne special gulvmarkører, der imødekommer præcis dine behov og ønsker.

Nogle af de mest populære gulvmarkører er gule trekantede piktogrammer, der kommunikerer, at der færdes trucks i nærområdet.

Kig forbi hjemmesiden og læs mere om sikkerhed, og hvordan du kan optimere sikkerheden i din virksomhed, ved hjælp at gulvmarkører og skridsikringstape.