maj 18, 2023

Vil du have en kop kaffe?


Hver arbejdsplads med respekt for sig selv kan byde sine kunder og sine medarbejdere på en kop kaffe. Der er mange meninger om kaffe, men det er altid en god gestus at byde sine kunder velkommen og tilbyde en kop kaffe. Hvad enten man drikker kaffe eller ej, så er man budt velkommen. For medarbejdere er det også et personalegode at have et stort udvalg af kaffe og kunne tag en kop kaffe enten når der er pause eller, hvis dagen føles lang.

Kaffemaskiner

Hos JDE Professional kan man finde kaffemaskiner til hver en virksomhed og til hver en anledning. Når man skal vælge en kaffemaskine, er der ting, som man skal have med i sine overvejelser. Kaffe er ikke bare kaffe og på samme måde er kaffemaskinen et valg af betydning. Visse virksomheder kan for eksempel have brug for en kaffemaskine, som er hurtig til at brygge kaffe eller en maskine, som er nem at rengøre. Er man i tvivl om, hvilken maskine der opfylder ens behov, kan man få vejledning på selve siden, hvor der er en kaffe beregner.

Alle kaffe mærker

Erhvervs kaffemaskiner skal gerne være hurtige og ikke mindst skal de brygge velsmagende kaffe. Det er ofte kaffeautomater, som leverer en hæslig kop kaffe. Man kan imidlertid og heldigvis få kaffeautomater, som brygger god kaffe og forskellige slags, så der er noget til enhver smag. Hos JDE professionel kan man desuden få alle de forskellige slags kaffe og kaffemærker, som man kan ønske sig. Der er de mere gængse kaffe produkter, samt kaffe der er mere avanceret.

Lease din kaffemaskine

Det er muligt at lease en kaffemaskine og slippe for at investere en stor sum penge med det samme. I stedet kan man betale for maskinen over en periode, jo længere periode, desto billigere. Med i prisen følger også både service og reparation af kaffemaskinerne.