Bevar trappens styrke og forlæng trappens levetid

Har du for eksempel en virksomhed eller en udlejningsejendom i flere etager, så er der mange vedligeholdelsesmæssige opgaver. Eksempelvis trappevask. Trappen er ofte det første man ser når man træder ind i en ejendom, og derfor en vigtig ting at vedligeholde.

https://resolut.dk/trappevask/

Jævnlig trappevask sikrer en præsentabel og indbydende ejendom. Trapper i beboelsesejendomme er særligt udsatte, de bliver naturligvis hurtig beskidte. En ren og velduftende opgang betyder meget for både beboere og gæster. Det giver et godt indtryk af ejendommen.

Søger du hjælp til trappevask i Aalborg, er Resolut et rigtig godt bud. Resolut er en servicevirksomhed, som beskæftiger over 80 dygtige medarbejdere. En virksomhed som tror på at høj kvalitet og ansvarlighed i arbejdet lønner sig på lang sigt. Dette uanset om vi taler om eksempelvis trappevask, rengøring, kantinedrift eller oprydning efter renovering eller forsikringsskader.

God service

Resolut tilbyder grundig og professionel trappevask i Aalborg og resten af Nordjylland. Opgangens konstruktion/materialer samt jeres behov og ønsker til frekvens afgør hvor ofte der skal vaskes trapper. Hos Resolut tilpasses den enkelte opgave og der ydes altid en god service. Det betyder, at dine trapper fremstår velduftende, rene og pæne efter deres besøg.

Når I bestiller trappevask hos Resolut, får I leveret den løsning, som I er blevet lovet og til den aftalte pris. Samtidig slipper I for besværet med at koordinere rengøring mellem beboerne, som ofte er en opgave, der giver anledning til debat om grundighed og hyppighed.

Med en god og grundig rengøring hver uge sikrer I en sund vedligeholdelse. Resolut udfører en grundig og løbende trappevask hver uge eller efter aftale med dig. Smuds, vand, småsten og den daglige slitage sætter sine spor på trappens belægning. Med en løbende aftale om trappevask sikrer I, at trappens overflade beholder sin styrke ? det er med til at forlænge trappens levetid.

En trappevask består af fejning og vask fra nederste til øverste etage. Resolut flytter gerne måtterne, ligesom de tilbyder hygiejnisk måtteservice.