maj 18, 2023

Bevar trappens styrke og forlæng trappens levetid

Trappen som centrum i huset

Medmindre man selv har boet i boligblokke, så tænker man sjældent på, hvor mange trapper, der skal vaskes gerne på ugentlig basis. I nogle boligblokke vasker man selv trapperne, og i andre boligblokke har man et rengøringsfirma til at klare trappevasken. Med stor sandsynlighed vil det være de boligblokke, der har et rengøringsfirma på opgaven, der har de reneste trapper. Det er så nemt, som beboer, at glemme trappen midt i dagens travle skema og smørren leverpostejmadder. Når weekenden endelig står for døren, er der så meget andet, der kan prioriteres først.

Den perfekte rengøringspartner

Resolut https://resolut.dk/trappevask/
i Ålborg er et af de professionelle firmaer, der hjælper med trappevask. En beskidt trappe bliver hurtigere slidt pga., at grus ridser i trappen. Der er derfor god økonomi i at få trappen vasket jævnligt. Ålborg er en stor by med mange trapper, men trappevask i Aalborg er ingen sag med Resolut som partner. Resolut går også op i medarbejdernes ve og vel. Derfor har Resolut tegnet overenskomst med 3F. Det er de færreste rengøringsfirmaer, der tilslutter sig en overenskomst, men Resolut ved, at trygge medarbejdere er mere motiverede medarbejdere. Kun det bedste er godt nok til kunder som medarbejdere.

Den fornuftige beslutning

Den mest fornuftige beslutning er at få et rengøringsfirma til at tage sig af trapperne. Mennesket er som udgangspunkt et nydelsesdyr, og pligten med trappevask kan nemt blive glemt til fordel for andre mere alarmerende eller nydelsesfulde opgaver. Et andet element er, at trappevask kan give grobund for uendelige nabokonflikter. Hvis en beboer er meget pligtopfyldende mht. trappevask, og naboen aldrig eller sjældent får vasket trappen, så kan der lynende hurtigt opstå konflikt. Og hvordan løser man den?
En måde at komme foran nabokonflikten er ved kontakte Resolut og lave en fast aftale om trappevask. Vil boligforeningen, andelsforeningen, udlejer ikke betale for trappevasken, kan man altid splejse om trappevasken. Eventuelt kan opgangen lave loppemarkeder for at samle ind til trappeudgifterne. Det gælder om at være lidt opfindsom omkring at få samlet penge ind til et godt naboskab.