maj 17, 2023

Første dag på hærvejen

Første overnatning på Hærvejen – Danakilde


Efter Kollemorten vidste jeg der var ca. 7,5 km til Danakilde. Og jeg var kvæstet. Jeg måtte virkelig grave dybt for at finde de sidste kræfter. Musikken var død efter 4½ time, så dér var der ingen hjælp at hente. Gik og sang for mig selv, og snakkede med mig selv også. Peptalk. Jeg havde ondt overALT…skuldre, fødder, skinneben, lår.
Endelig, efter 7½ times vandring nåede jeg frem til det dejligste sted, og fik et værelse. Kastede mig på sengen, totalt udmattet. Efter en halv time fik jeg samlet kræfter sammen til at gå i et fantastisk skønt bad, og det hjalp. Gik derefter ned i køkkenet og kogte vand til min medbragte kaffe og nudler. Tog det med ud i den hyggelige have, hvor der gik høns frit rundt og klukkede fornøjet. Ved havebordet sad der nogen andre vandrere, og jeg spurgte om jeg måtte sætte mig hos dem, og det måtte jeg gerne. Vi sludrede, og det var dejligt at snakke med andre end mig selv.