maj 16, 2023

Dansk Hørecenter

Kan man ikke høre ordentligt, kan det måske være med til at forringe livskvaliteten. Det kan være svært at følge med i samtaler, og det kan samtidig være et irritationsmoment for ens omgivelser, hvis ikke man kan høre, hvad der bliver sagt til en. Men der er hjælp at hente i form af høreapparater. Når man hører ordet høreapparater , tænker mange måske på nogle store øresnegle, der er placeret udenpå øret. Men i dag kan mange høreapparater laves, så de faktisk ikke er synlige for det blotte øje, men hvor de stadig giver det fulde udbytte, så man kommer til at kunne høre godt.

Hos Dansk Hørecenter kan man købe høreapparater. På hjemmesiden for Dansk Hørecenter, www.dkhc.dk kan man nemt og hurtigt bestille en høretest. Man kan også tage en online høretest, hvis man vil starte der, men her skal det dog understreges, at en online høretest på ingen måde kan erstatte en ‘rigtig’ høretest, som foretages af uddannet personale og med fysisk udstyr, som er lavet til formålet.

Et høreapparat er ikke en enkel udformning, der passer til alle. Derimod findes der adskillige typer af høreapparater, som blandt andet er designet til, om man er fysisk aktiv, om man har en mere rolig hverdag, om man er barn eller om man er voksen. Kort sagt er mulighederne mange, og derfor er det endnu en god grund til, at man tager kompetente rådgivere med på råd, hvis man overvejer at få høreapparat.

Prisen på høreapparater svinger meget, og det kommer igen an på, hvilken type af høreapparat, der er tale om. Et høreapparat kan tilpasses den enkelte bruger, og derfor kan det justeres fuldstændig individuelt. eksempelvis kan der laves online justeringer. Det er altsammen et spørgsmål om, hvad man som enkelt bruger har behov for, og derfor prissættes høreapparaterne ikke som listepris, men prissættes derimod ud fra, hvordan det færdige resultat er.