maj 18, 2023

Din gardinmand kommer helt til døren

Når nøden er størst, så ruller gardinbussen helt op til dørtrinnet. Ved flytninger er det svært at få energien til at række. Efter et stykke tid er det knapt så attraktivt at skulle til at bøvle med at sy og tilpasse gardiner helt selv. Der er masser af andet at se til. Derfor kan det være tiltrækkende at få hjælp til det sidste. Heldigvis er hjælpen ikke lang væk.

Hjælpen kommer til dig

Din Gardinmand tilbyder at køre sin gardinbus helt hen til døre. Han hjælper med alle typer af vinduesafdækning i form af gardiner og persienner. Desuden tilbyder Din Gardinmand løsninger til solafskærmining. Din Gardinmand og hans bus dækker i en radius på 80 km ud fra Kolding. Bestil online på dingardinmand.dk og få alt den hjælpe, som du har brug for.

Plissegardiner

En af specialiteterne hos Din Gardinmand er Duette plissegardiner. Duette er et plissegardin, der passer godt ind i den skandinaviske designstil. Man kan få Duette gardiner i flere forskellig farver, både de klassiske og de mere iøjnefaldende farver. Duette kan laves, så de passer til alle vinduer. Duette plissegardiner består af to lag stof, hvor der imellem er et isolerende luftlag. Gardinerne kan således holde på varmen på trods af at vinduerne bliver kolde. Specielt om vinteren kan Duette derfor hjælpe med at holde varmeregningen nede. Uanset om man har trekantede vinduer eller skråvinduer, så kan der altid laves en Duettet til dem.

Din gardin mand er på vej

Er du i tvivl, hvad du skal vælge? Ring og bestil Din Gardinmand, der kommer med gardinbussen. Her kan du få set alle de smarte produkter i dit hjem, og du kan stille spørgsmål om kvalitet, funktionalitet og design. Der er uanede muligheder, og dette kan godt være en ulempe, hvis man ikke er helt klar på sine behov. Et besøg af gardinbussen kan dog hjælpe med at lukke mange åbne spørgsmål.