maj 18, 2023

Gratis foto session i København

Fotograf i København

Søger du en professionel fotograf i København, er Gratisfotograf.dk et godt valg. Hvad enten det drejer sig om bryllupper, jubilæer, konfirmationer eller andre store begivenheder, eller du søger en fotograf til portrætfoto, eller en erhvervsfotograf, der har fokus på at tage billeder der passer ind i din virksomheds faglige kontekst, er Gratisfotograf klar. Gratisfotograf.dk har fotograf studie på Frederiksberg, men kører med glæde rundt i Københavns området. Gratisfotograf.dk stiller en fotograf til rådighed på Amager, Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro og Valby uden ekstra beregning.

Gratis fotografering sessions

Det er naturligvis ikke helt gratis at få nye og professionelle billeder af en fotograf i København. Men hvorfor betale for et produkt du endnu ikke har set? Hos Gratisfotograf.dk betaler du ikke for fotografen eller hans tid, du betaler kun for de specifikke billeder, som du ønsker at beholde. Det betyder at du ikke betaler eller binder dig til en aftale, før du har set de færdige billeder og derfra kan udvælge præcis dem, du ønsker.

Sælger ikke skindet før billede er skudt

Gratisfotograf.dk kommer meget gerne ud til private arrangementer, og der er faste lave priser, uanset om der er tale om portrætbilleder, gruppebilleder eller generelle stemningsbilleder. Gratisfotograf.dk taler med dig om dine ønsker og behov, og kommer ud på aftalte sted og tid. Efter at have taget billederne vil Gratisfotograf’s fotograf i København, tage retur og retouche billederne, og du vil senest 3 hverdage efter, modtage en mail med et link til et online galleri med dine billeder. Her kan du I ro og mag sidde og udvælge de billeder du gerne vil beholde. Det er bøde smart, nemt og hurtigt. Ring på telefon nummer 71700325 og bestil en gratis foto session.