maj 18, 2023

Sulten? Enkelt og nemt med Eatonline.

Take away tilbud

Vi kender det vist alle sammen. Man har haft en travl dag og orker ikke indkøb og madlavning. Eller man kan bare ikke finde på noget at spise, eller man har lyst til at prøve noget nyt. Eatonline er en hjemmeside, der samler de forskellige take away tilbud i nærheden af dig, så du let kan overskue hvilke muligheder du har. Du kan vælge lige det køkken du har lyst til, så uanset om du er til pizza, mexicansk eller noget helt andet, kan du finde din mad hos Eatonline. Så har du for eksempel lige overstået træningen og er træt og sulten, kan du få bragt mad lige til døren, hjemme hos dig selv.

Eatonline app

Med Eatonline app er det let at få lækker take away, uanset hvor du befinder dig. Du kan hente appen i App Store og på Play Store. Appen giver dig mulighed for at angive din placering, og giver dig en oversigt over hvilke restauranter, du kan bestille fra, der hvor du bor. Appen er er gratis at hente og bruge. Udvalget af restauranter er stort, og bliver stadig større.

https://www.eatonline.dk/

Udbringning eller bestille bord

Hvis du giver din placering, giver Aetonline dig en liste over alle de restauranter der ligger I dit område. Du behøver ikke engang selv at hente din mad, for du har mulighed for at vælge udbringning fra langt de fleste restauranter. Du behøver ikke længere at være bundet af at spise fra de steder, der ligger tæt nok på, for at maden ikke skal blive kold på gåturen hjem. Mange af restauranterne tilbyder gratis udbringning til bestemte postnimre, så du behøver hverken at bevæge dig uden for dit hjem, eller betale ekstra for at få din mad. Det store udvalg af køkkener giver dig mulighed for at bestille take away mad til alle måltider, både brunch, bagels og sandwich.
Hvis du har lyst til at komme lidt ud hjemmefra, har du på Eatonline også mulighed for at bestille bord hos en række af vores restauranter, uden at det koster ekstra.